Banjaluka: Uhapšen manijak koji se skidao go!

996

Vanja Gajić (40) iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da se u banjalučkom naselju Nova Varoš skidao gol i pokazivao prolaznicima polni organ!

Manijak je uhapšen juče ujutro nedugo nakon što su građani prijavili policiji da je nepoznati muškarac skidao go u ulicama Petra Rađenovića i Ranka Šipke.

– Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Centar koji su nedugo zatim pronašli osumnjičenog i utvrdili da se radi o V. G. (1977) iz Banjaluke – rekla je portparol PU Banjaluka Marija Markanović.

Oslobođen zbog nedostatka dokaza

Gajić je u međuvremenu pušten na slobodu zbog nedostatka dokaza da je u proteklom periodu na području grada Banjaluka u kasnim satima napadao djevojke – rečeno je u Policijskoj upravi Banjaluka.

Ona nije mogla da kaže da li se taj muškarac dovodi u vezu sa nedavnim pokušajem silovanja 32-godišnje djevojke kod Osnovne škole “Ivo Andrić”.

– Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanje svih potrebnih mjera i radnji s ciljem utvrđivanja svih relevantnih činjenica i eventualnog povezivanja lica sa drugim sličnim događajima na području grada – rekla je Markanovićeva.

Podsjetimo, 32-godišnja djevojka napadnuta je u noći između 20. i 21. jula oko jedan sat iza ponoći. Djevojka je prijavila policiji da je prolazila ulicom kada je presreo tamnoputi muškarac i rukama je zgrabio za grudi i zadnjicu uz riječi: “J…u te, jako ću te je…i!”, da bi je potom stegao za vrat.

Ona je razgovorom uspjela da mu skrene pažnju što je iskoristila da pozove pomoć kada je u ulici ugledala svog komšiju na biciklu. Čim je pozvala pomoć manijak je pobjegao, a ona je cijeli slučaj prijavila policiji.

Dramu kroz koju je prošla djevojka je opisala na svom Facebook profilu, gdje se požalila i na postupanje policijskih službenika koji su po prijavi došli da od nje uzmu izjavu. Djevojka je navela da su je policajci pitali odakle ide, da li je pila alkohol i kako je bila obučena, kao da je time učinila nešto loše. Takvo “ispitivanje” banjalučkih plavaca izazvalo je burne reakcije i sprdnju na društvenim mrežama.

Nezvanično saznajemo da je nakon hapšenja Vanje Gajića napadnuta djevojka bila pozvana u policiju na prepoznavanje, ali tom prilikom nije mogla sa sigurnošću da se izjasni da li je Gajić taj koji ju je napao.

O. Matavulj

Portal SrpskaCafe od sada pratite i putem naše Android aplikacije koju možete besplatno preuzeti ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR