Vlasnik Amazona će zbog nje izgubiti više od 68 milijardi dolara

376

Vlasnik Amazona, Džef Bezos, najavio je razvod od supruge Mekenzi s kojom je u braku bio 25 godina. S obzirom da nisu potpisali predbračni ugovor, nagađa se da će Bezos u razvodu izgubiti polovinu svog bogatstva, tačnije, oko 68 milijardi dolara.

Ljubavnica zbog koje je i došlo do razvoda je Loren Sančez, a mediji se posljednjih dana utrkuju ko će objaviti više detalja iz života “žene vrijedne milijarde dolara”.

Ono što je poznato jeste da Loren ima 49 godina te da je majka troje djece. Bila je jedna od voditeljki jutarnjeg šoua “Good Day LA” na Fox 11. Studirala je na univerzitetu Southern California, a tokom studiranja bila je i pripravnica na televizijskoj stanici Channel 13.

Licencirani je pilot, a dozvolu za upravljanje helikopterima dobila je 2016. godine. Imajući u vidu da joj je otac bio instruktor letenja i mehaničar koji je renovirao avione, oduvijek je imala strast za letenjem. Bezos ju je angažovao da iz vazduha snimi njegovu kompaniju Blue Origin.

Loren je bila konsultantica Kristoferu Nolanu tokom snimanja filma “Dunkirk”, a sarađivala je i sa rediteljkom filma “Miss Bala”, Ketrin Hardvik, te bila producentica za snimanje scena iz vazduha.

Prije tri godine pokrenula je i vlastitu kompaniju Black Ops Aviation koja se bavi snimanjem iz vazduha. Do sad je već snimala Amazon, Netflix i Fox.

138320952AP180_2012_Vanity_

Glumila je TV voditeljicu u filmovima Fight Club, The Day After Tomorrow i Fantastic Four, a samu sebe u filmovima Ted 2 i The Longest Yard.

Bila je prva voditeljica serije “So You Think You Can Dance”, ali prestala je snimati nakon rođenja drugog djeteta. Bila je gostujuća voditeljica emisije “The View” od 2000. do 2014. godine.

Za Patrika Vajtsela udala se 2005, a počeli su odvojeno da žive prošle jeseni. Inače, Vajtsel je jedan od izvršnih direktora agencije WME za koju su, između ostalog, potpisali i Met Dejmon, Kristijan Bejl i Hju Džekmen.

Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images

Njihovo vjenčanje bilo je prepuno zvijezda, a došli su i mnogi Vajtselovi klijenti kao što su Met Dejmon, Ben Aflek, Dženifer Garner, Džesika Alba i mnogi drugi.

Sančez je u jednom intervjuu izjavila: “Uvijek sam pitala prijateljice kako znaju da su upoznale onog pravog. Onda sam upoznala Patrika i bilo mi je jasno”.

Foto: Byron Purvis/AdMedia

S Bezosom nije ušla u vezu sve dok nije raskinula s Vajtselom. Patrik i Makenzi mjesecima su znali za njihovu vezu. Trenutno je u procesu razvoda.

Kad je bila u braku s Vajtselom, par je bio u vrlo dobrim odnosima s Bezosom, a više puta su viđeni zajedno na raznoraznim događajima.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR