Svi poznati filmski automobili u jednoj reklami! (VIDEO)

58

Američka multinacionalna korporacija Walmart je 2109. godinu započela jednom od zanimljivijih reklama kakvu nismo vidjeli već duže vrijeme. U toj reklami se pojavljuju skoro svi poznati filmski automobili.

Naime, reklama je nastala u svrhu promotivne kampanje za novi program preuzimanja namirnica koje su prethodno naručne putem interneta. Walmart je odlučio da se u novoj reklami pojave skoro svi (ako ne i svi) poznati filmski automobili. Oni dolaze do parkinga ispred jedne od prodavnica gdje im namirnice predaju zaposleni u Walmartu.

Naime, američka korporacija je radila sa Hollywood kako bi dobila pristup tim vozilima. Kao rezultat automobili izgledaju potpuno isto kao u filmovima.

U reklami se pojavljuju svi od K.I.T.T-a iz serije i filma “Knight Rider”, preko Betmobila do čuvenog DeLorean-a. Pojavljuje se i Munja MekKvin iz animiranog filma “Cars” i mnogi drugi. Ubacivanjem tih različitih vrsta automobila, Walmart želi da ljudima kaže da je njihov novi program namijenjen svima, bez obzira na to šta voze.

Poznati filmski automobili nisu jedini koji se pojavljuju u reklami. Osim njih tu su i neki likovi iz filmova. Tu spada i nekoliko dinosaurusa iz “Park iz doba Jure”, Skubi Du, Fred Kremenko, Bumblebee i drugi.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR