Pronađena tijela dvojice radnika, traga se za trećim

88

Pronađena su tijela dvojice poginulih radnika u požaru koji je juče izbio na Hidroelektrani (HE) “Dubrovnik” u mjestu Plat, dok se za trećim traga.

Načelnik dubrovačke policije Ivan Pavličević izjavio je sinoć da je brod pomorske policije u potrazi na moru i obali, a određena tehnička sredstva postavljena su i ispred tunela i lukobrana.

U požaru, koji je u juče oko 9.00 časova izbio u HE “Dubrovnik”, šest osoba je lakše povrijeđeno, od kojih je troje prevezeno u dubrovačku bolnicu.

Oko 14.00 časova ronioci su u odvodnom kanalu, koji spaja centar HE sa morem, pronašli tijelo prvog nestalog, a u 21.50 u Cavtatu i drugog.

Pavličević je rekao da je u toku sanacija požarišta, s obzirom na to da je riječ o tunelu dugačkom oko 500 metara, prenose hrvatski mediji.

– Vatra je izbila na samom kraju tunela. Vatrogasci, opremljeni sa posebnom opremom, još gase požarište – rekao je Pavličević.

Uviđaj će, nakon potrage, obaviti vještaci Centra za forenzička ispitivanja “Ivan Vučetić”, uz podršku protivpožarnog inspektora dubrovačke policije.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR