Pokušao da opljačka djevojku, ali nije znao da je šampionka MMA (FOTO/VIDEO)

202

Brazilski lopov veoma je loše prošao kada je pokušao da ukrade mobilni telefon od jedne djevojke na ulici u Rio de Žaneiru ne znajući da je ona šampionka mešovitih borilačkih veština (MMA), koja je brzo reagovala i pretukla ga.

Polijana Vijana (27), članica prestižne lige MMA – Ultimate Fighting Championship (UFC) napadnuta je dok je čekala taksi na ulici u jednoj četvrti Rio de Žaneira.

Poznata i kao Gvozdena Dama, visoka 170 centimetara, udarila je napadača dva puta pesnicom i jednom nogom, prije nego što ga je “neutralisala” i držala čvrsto za ruku dok nije došla policija, prenio je sajt MMA Džanki.

Ispričala je da joj je napadač rekao da ima pištolj, ali je odlučila da odmah reaguje pretpostavljajući da nema pravi pištolj. Poslije je utvrdila da je pištolj bio od kartona.

Polijana Vijana je na društvenim mrežama postavila fotografiju kradljivca u modricama i u krvavoj majici. Rekla je da je odveden u prvi dispanzer kako bi mu bila ukazana ljekarska pomoć.

MMA je veoma popularan u Brazilu. Mnoge zvijezde te discipline su iz Brazila kao što je Amanda Nunješ koja je osvojila nekoliko svjetskih šampionskih titula.

(Agencije)

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR