Plus sajz model Ešli Grejem: Spavala sam s pola Njujorka

311

Jedna od najpoznatijih plus sajz manekenki Ešli Grejem naći će se na naslovnici predstojećeg broja lifestyle magazina ELLE. Ona je novinarima ovog časopisa otkrila nekoliko interesantnih činjenica vezanih za svoj intimni život.

Nakon osam godina braka Ešli Grejem je otkrila na koji način svoju vezu s Džastinom Ervinom održava konstantno svježom i kako radi na opstanku svog braka.

– Ključ uspjeha je u vođenju ljubavi. Neprestano vodite ljubav. Čak i ako niste spremni, upustite se u vođenje ljubavi. To će vam zasigurno poboljšati raspoloženje – kazala je Ešli za februarsko izdanje časopisa ELLE.

Isto tako, najpoznatija plus sajz manekenka šokirala je svojom izjavom da se prije braka s Džastinom Ervinom, kojeg je upoznala za vrijeme volontiranja u lokalnoj crkvi, upuštala u različite avanture i da je “spavala s pola Njujorka”.

– Naravno da smo bili seksualno privlačni jedno drugom, tako da nisam bila zabrinuta za naš intimni život. Mogu kazati da sam se više pitala da li je on osoba kojoj mogu da vjerujem, tj. da li je on osoba s kojom želim da budem do kraja života – dodala je Grejem.

 

 

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR