KSS: Crvendakićeva i Jokić najbolji u 2018.

86

Aleksandra Crvendakić, kosarkašica Đera, i Nikola Jokić, košarkaš Denvera, proglašeni su za najbolje u 2018. u izboru Košarkaškog saveza Srbije (KSS).

U anketi su učestovali novinari najuglednijih srpskih redakcija i speciaizovanih košarkaških listova i portala. Jokić se video porukom zahvalio na priznanju koje mu, kako je naveo, mnogo znači.

– Veliko je zadovoljstvo biti najbolji u Srbiji, koja je košarkaška zemlja i naporno ću raditi da budem još bolji – poručio je Jokić, koji je prošle godine potpisao najunosniji ugovor u istoriji srpskog sporta vrijedan 148 miliona dolara.

Nagradu je u Nikolino ime primio njegov otac Branislav. Košarkašica Djera Crvendakić, koja je sa klubom osvojila titulu u Madjarskoj, izjavila je da je počastvovana priznanjem.

– Uvijek ovakve nagrade smatram kao timske i zahvalila bi se svim saigračicama i mojoj porodici. Budite uz nas, pogotovo ove godine jer se Evropsko prvenstvo održava kod nas – istakla je Crvendakićeva.

Specijalne nagrade dobili su mlada ženska košarkaška selekcija U20, srebrna sa EP, juniorski tim U18, koji je postao šampion Evrope, kao i basketaši 3X3, svjetski šampioni i evropski vicešampioni.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR