Ispravio grafit iz “Ubi Srbina”u “Ljubi Srbina” pa zaradio krivičnu prijavu!

203

Zadranin Jure Zubčić je, zbog ispravljanja grafita “Ubi Srbina” u “Ljubi Srbina”, dobio krivičnu prijavu zbog “uništavanja tuđe imovine”.

– Ne trpim govor mržnje i zato sam sinoć ispravio grafit. Puno je ljepše gledati poruke ljubavi, nego poruke mržnje ili kako bi to Zadrani rekli “mosa bavlju” – napisao je Zubčić pored fotografije ksenofobnog grafita koji je prepravio početkom decembra.

Isti Zadranin je danas je na svom Facebook profilu objavio da je zbog ispravljanja grafita protiv njega podnesena krivična prijava.

– Podnesena je kaznena prijava protiv mene zbog uništavanja tuđe imovine zbog dopisanog slova “Lj” te sam danas povodom toga bio na policiji na razgovoru. Priznajem da sam dopisao slovo Lj, ali ne smatram da sam uništio tuđu imovinu već upravo suprotno, popravio sam je! S druge strane, pozivam javno anonimne osobe koja me prijavila da me prijavi svojim imenom i prezimenom jer sam i ja dopisao slovo i stao iza toga imenom i prezimenom. Zanima me da li je isti anonimac podnio i kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinioca čiji sam grafit ispravio? I vrijedno je spomena da su policijski radnici bili vrlo profesionalni i ljubazni – napisao je.

Podnesena je kaznena prijava protiv mene zbog uništavanja tuđe imovine zbog dopisanog slova "Lj" te sam danas povodom…

Posted by Jure Zubčić on Četvrtak, 10. Januar 2019.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR