Dnevni horoskop za četvrtak 10. januar

263

Konjunkcija Mjeseca i Neptuna uklanja objektivno razmišljanje, a istovremeno povećava šanse za uspjeh povezan uz umjetnost i sve ono što zahtijeva kreativnost. Pokušajte se danas baviti ugodnim stvarima, budite ležerni a kada je posao u pitanju nemojte ništa forsirati.

OVAN

Bićete kreativni i željećete se upustiti u novu aktivnost. Nemojte donositi nagle odluke niti prebrze poteze. Bit ćete intelektualno jaki ali ne i objektivni pa bi mogli pogrešno procijeniti situacije i osobe. Dan je odličan za sve povezano uz umjetnost, osobito za prostorno planiranje i crtanje. Nemojte sve shvatati ozbiljno.

BIK 

Bićete u odličnoj formi, ali ćete stalno imati osjećaj da ništa ne ide kako ste planirali. Upravo ćete iz tog razloga biti zbunjeni i vrlo subjektivni. Budite oprezni prilikom razgovora sa okolinom, jer je povećana mogućnost nesporazuma. Nemojte ništa forsirati, jer bi tako samo mogli izazvati svađu sa kolegama.

BLIZANCI 

Kroz jutro ćete biti osjetljiviji nego inače, ali i skloniji otvoreno reći šta vam smeta. Pažljivo birajte riječi kako druga strana ne bi razumjela sve pogrešno. Nemojte davati obećanja za koja niste sigurni da ćete ih moći ispuniti i nemojte se previše hvaliti svojom ulogom u društvu. Poslijepodne posvetite odmoru i zabavi.

RAK 

Današnji dan je povoljan za finansije pa bi tako mogli dobiti neočekivano veliku svotu novca od starijeg člana porodice. Vrijeme je da malo stanete i razmislite, jer ćete jedino na takav način vratiti samopouzdanje te donijeti objektivne i realne planove za budućnost. Ako ste u tajnom ljubavnom odnosu, klonite se teških tema.

LAV 

Sreća je danas na vašoj strani, a možete se slobodno osloniti na intuiciju. Bez problema ćete rješavati današnje obaveze i postići uspjeh tamo gdje se ne nadate. U ljubavi očekujte stabilnost i podršku. Pokušajte se u radnoj okolini nametnuti kroz kreativnost i drugačiji pogled na svakodnevne obaveze. Mogući su problemi sa pritiskom.

DJEVICA 

Od jutra ćete biti okupirani poslovnim planovima, ali ako danas odlučite povući najbitnije poteze, možete očekivati ozbiljne prepreke. Niste još spremni za realizaciju stoga se radije naoružajte strpljenjem i pokušajte biti više realni. Sve što želite možete i implementirati i ostvariti uspjeh, ali nikako uz nepromišljene poteze.

VAGA 

Kroz jutro ćete bit skloni idealizmu, dosta ćete sanjariti o dešavanjima u ljubavnom životu i pritom zanemariti poslovne obaveze. Nemojte se upuštati u nikakve nove poduhvate, jer bi mogli odabrati nešto potpuno pogrešno. Ako baš morate donijeti značajniju odluku, prije nego što to učinite konsultujtee se sa barem dvije osobe.

ŠKORPION 

Bićete previše osjetljivi i emotivni, nećete imati volje za razgovore, a ako vas neko uporno uvlači u svoje probleme, bićete i jako nervozni. Odgodite bilo kakvo potpisivanje ugovora, finansijske transakcije i poslovne razgovore. Nemojte ništa zaključivati unaprijed, jer bi tako mogli izgubiti novac. Dan je povoljan za ljubav.

STRIJELAC 

Bićete nervozni jer nećete moći odrediti koji je potez najbolji za pokretanje plana o kojem razmišljate već duže vrijeme. Neko će vam od kolega na poslu nuditi svoju pomoć, nemojte je odbijati. Ponos nije loša stvar, ali morate imati mjeru i prihvatiti činjenicu da ne možete opstati sami. Prema voljenoj osobi budite nježniji.

JARAC

Danas nećete biti objektivni i sve ćete gledati na pretjerano optimističan način. Nećete imati strpljenja za detalje, posebno one povezane uz čitanje stoga nemojte potpisivati ugovore ni sklapati dogovore. Rješenja koja danas pronađete neće biti realna, prvo porazgovarajte sa voljenom osobom o onom što planirate.

VODENJAK 

Oni od vas koji se bave zanimanjem povezanim uz umjetnost, danas će ostvariti veliki uspjeh i istaknuti se u široj okolini. Općenito danas možete postići uspjeh uz kreativnost i inovativna rješenja. Poslijepodne ćete upoznati zanimljivu osobu koja razmišlja na sličan način kao vi. Voljena bi osoba mogla biti jako ljubomorna.

RIBE

Bićete prilično razočarani nakon poslovnog sastanka. Koliko god vam se ishod činio nepovoljnim, nemojte odustajati niti smatrati da ste nešto izgubili, jer naprosto dan nije povoljan za posao. Nemojte se zavaravati misleći kako ćete danas brzo zaraditi. Večernje sate posvetite druženju sa prijateljima i planiranju putovanja.

 

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR