Zvijezda “Hari Potera” ne zna koliko je novca zaradio

212

Rupert Grin (30), zvijezda “Hari Poter” franšize koji glumi lik Rona Vizlija, otkrio je u najnovijem intervjuu da ne zna koliko je novca zaradio nakon uloge Rona u čak sedam dijelova ovog filma.

– Zapravo nemam pojma koliko novca imam. Ne bih mogao ni da nagađam čak. Ne motiviše me to previše. Da, udobno mi je i to je dobra stvar u vezi sa tim valjda. Drago mi je što je taj novac tu, ali nisam mnogo fokusiran na to – rekao je on u intervjuu za “Radio Tajms” magazin.

Rupert se proslavio ulogom Rona Veslija pored kolega Danijela Redklifa i Eme Votson. Imao je samo 11 godina kada je postao član “Hari Poter” ekipe, a ranije je pričao da su mu plaćali “nenormalne sume” i da je to uticalo na njegov privatni i društveni život.

– Borim se da se sjetim života prije slave. Mislim da sam se bio izgubio usput. Nekada samo želiš da odeš na roštilj. Imao sam taj osećaj da propuštam normalne stvari – rekao je tada glumac.

Iako Rupert ne zna koliko je zaradio, tu je Gugl da kaže – procjenjuje se da je samo od “Harija Potera” dobio 28 miliona funti.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR