Mekoli Kalkin za vrijeme praznika “sam u kući”

408

Mekoli Kalkin najveća je dječja zvijezda u istoriji filmske industrije. Film “Sam u kući” proslavio je Kalkina kada je imao samo deset godina, a zahvaljujući činjenici da popularnost filma ne jenjava, Kalkin zarađuje i danas.

Prošlo je 28 godina otkako se film pojavio, ali se na internetu svake godine pojavljuju nove teorije zavjere i detalji sa snimanja. Kalkin film, ipak, ne voli gledati. Nedavno je u jednoj emisiji priznao da ga je posljednji put pogledao prije 15 godina. U ranijoj mladosti ga je ponekad gledao s curama s kojima je izlazio i jako je koristio svoju popularnost, ali sada to više ne čini.

– Svima je jasno da ja taj film ne mogu gledati na način na koji to čine ljudi koji nisu bili na snimanju – rekao je.

Kalkin u vrijeme božićnih praznika rijetko izlazi iz kuće jer ni 28 godina nakon snimanja njegova popularnost nije opala.

– Božićno vrijeme je moje vrijeme, vrijeme Mekolija. I toga sam itekako svjestan. Zato u ovo doba godine slabije izlazim iz kuće i pokušavam što je više moguće izbjegavati ljude. Kad izađem van, svi me gledaju i primjećuju. Nije mi nimalo ugodno zbog toga, osjećam se čudno – rekao je Mekoli u shou Elen Degeneres.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR