Marej želi da se vrati kao što je i Đoković

136

Džon Mekinro, bivši američki teniser, pričao je o povratku najboljeg britanskog tenisera Endija Mareja i poredio ga sa najboljima na svijetu.

Marej intezivno trenira ne bi li se što bolje spremio za novu sezonu.

Mekinro ima predviđanja za Endija, što se tiče naredne sezone, i vjeruje da on i dalje može dosta toga da ostvari, ukoliko bude potpuno zdrav.

– On je mogao da bude jedan od najboljih tenisera u posljednjih deset godina, mogao je da osvaja Slemove, prije svega jer je fantastičan atleta. Ako igra na 100 odsto, ili barem blizu toga, očekujem da se nađe u Top 10 u narednih šest do devet mjeseci. Ali, ako bude bio na 80 odsto, on postaje totalno druga osoba. Moramo da gledamo na to šta je Federer radio sa 36, da sagledamo situaciju i sa Nadalom – rekao je Mekinro.

Amerikanac je pričao i o Novaku Đokoviću, te došao do zaključka šta Marej misli o njemu.

– Đoković je, odjednom, bio stari Đoković ove godine, tako sam siguran da on (Marej) njega gleda i misli: “Trebalo bi ja da uradim tako nešto ove godine”. Siguran sam da Endi gleda njih trojicu (Novak, Rodžer, Rafa) i misli da bi trebalo da postigne nešto slično tome što su postigli oni – dodao je bivši američki teniser.

Marej se, poslije duže pauze, vratio tenisu sredinom ove sezone, ali nije uspio da je “izgura” do kraja. On bi 2019. trebalo da počneo turnirom u Brizbejnu.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR