Horoskop za 15. decembar: Ribe pred ljubavnim problemima

227

Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvijezde danas biti naklonjene?

OVAN

Suočeni ste s disbalansom između onog što racionalno znate i onog što intuitivno osjećate. Kolebate se, suviše je lucidno donijeti važnu odluku samo na osnovu osjećaja, bez načina da to dokažete. Ne pravdajte se nikom, vaš sud je nepogrešiv.

BIK

Sanjarenje koje vas je obuzelo projektuje se i na ljubavni plan. Spustite se na zemlju, zbog naglašene promjenljivosti raspoloženja pojačano ste osjetljivi čime možete iskomplikovati odnose i već klimavu vezu dovesti u teško iskušenje.

BLIZANCI

Zainteresovao vas je neko nov i trenutno pokušavate da se usredsredite na to. Ne zalijećite se u nove ljubavne avanture naročito ako još uvijek niste raščistili s nekim iz prošlosti. Uspomene koje vas muče, mogu postati nepremostiva prepreka za novu romansu.

RAK

Izbjegavate kontakte sa osobama koje vas iscrpljuju. Ipak, poslovnost ne poznaje takvo ponašanje, pa ćete biti primorani da istrpite nekoliko sastanaka na kojima ćete, na kraju, saznati nekoliko pozitivnih novosti koje vas lično afirmišu.

LAV

Ukoliko svoju nervozu i napetost budete emitovali na partnera postoji velika šansa da krizu prenesete i na svoje okruženje. Uz pomoć jednog člana porodice povratićete optimizam iako realna situacija, i dalje, nalaže veliki oprez.

DJEVICA

Očekuje vas važna lekcija u kojoj morate da savladate svoju strastvenost koja je vaša glavna osobina koja često radi protiv vas. Svjesni ste svojih potencijala, ali, isto tako morate biti svjesni da ne možete glavom kroz zid.

VAGA

Puni ste sebe i na putu da ostvarite velike planove. Znate da svi uspjesi stižu tek onda kada je pravo vrijeme za to. Dan vam donosi niz povoljnih mogućnosti, pa ih, zbog toga, spremno dočekajte. Ako planirate put, uračunajte mogućnost odlaganja.

ŠKORPIJA

Bezazlena situacija s partnerom prijeti da se pretvori u ozbiljan sukob. Vaša očekivanja i ono što dobijate su u neskladu. Prije nego što zakomplikujete odnose, razmislite još jednom da li je problem dovoljno krupan da biste od toga pravili dramu.

STRIJELAC

Imate puno planova i očekujete ubrzo da pokrenete neki od njih. Nažalost, današnja dešavanja vam neće donijeti krupnije pomake osim što će vas okolnosti navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za nekog kao što ste vi.

JARAC

Vrtite se u krug jer ne prihvatate neke male poraze. U pitanju su neke krajnje beznačajne stvari, a vi ste od toga napravili dramu iz više činova. Možda je vrijeme da analizirate svoje unutrašnje porive, zbog čega vaš ego ne prihvata odstupanja, pa makar i simbolična.

VODOLIJA

Samouvjerenost i nadmjeni stav iritiraju okolinu koja već neko vrijeme ima strpljenja za sve gafove koje ste počinili. Ukoliko se ne presaberete, krajem dana možete doživjeti veoma neprijatnu situaciju iz koje se nećete lako izvući.

RIBE

Na pomolu su ljubavni problemi. Trud, koji ste uložili u odnos s voljenom osobom, kao da nije prepoznat. Očekujete reakciju s druge strane, ali ona izostaje. Ograničite svoje strpljenje, nakon toga reagujte, jer svako dalje odlaganje komplikuje odnose.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR