Horoskop za 21. novembar: Vage pod pritiskom, Ribe nestrpljive

266

Kakav plan za danas imaju zvijezde?

OVAN

Sve okolnosti vam idu u prilog i poslovi se pokreću onako kako ste priželjkivali. Možete da očekujete odličan dan. Voljena osoba vam je posvećena do maksimuma i uživate sa njom. Prija vam što veća fizička aktivnost.

BIK

Dobićete neophodnu podršku sa svih strana. Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite važan napredak. Osoba koja vam se dopada pokazuje svoja osjećanja. Očekuje vas početak jedne duge veze. Osjećate se odlično danas.

BLIZANCI

Moguće je da imate više obaveza nego što ste očekivali i da vam atmosfera koja vlada na poslu stvara pritisak. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo vam dolazi sasvim iznenada. Srčane smetnje su moguće.

RAK

Očekuje vas povoljan dan za posao, moguće je da ćete uspjeti da riješite neke probleme iz prošlosti. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete novu osobu koja je iz drugog grada ili iz inostranstva. Problemi sa stomakom.

LAV

Možete da očekujete da ćete uspješno riješiti manje nesuglasice i da ćete zadržati nekog važnog klijenta. Lako donosite novu odluku po pitanju ljubavi. Spremni ste za početak veze. Povoljan je period za oporavak.

DJEVICA

Dolazi vam prilika da poboljšate svoju zaradu. Dodatni izvori prihoda vam mogu unijeti samo više motivacije. Oslanjate se na voljenu osobu i računate na nju u svakoj situaciji. Dobro se osjećate. Sa zdravljem nema problema.

VAGA

Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana osjećati opterećenje i da će vladati neki pritisak od strane nadređenih. Trudite se da sa osobom koju volite ostvarite kompromis sa partnerom. Problemi sa glavoboljom.

ŠKORPIJA

Moguće je da niste spremni da se danas posvetite poslu i da vam je potrebno neko vrijeme kako biste se rasteretili. Dopada vam se osoba koju poznajete već neko vrijeme ali imate manjak samopouzdanja. Problemi sa cirkulacijom.

STRIJELAC

Budite dovoljno otvoreni u komunikaciji sa poslovnim partnerom i uspjećete da riješite probleme koji vas opterećuju. Imaćete priliku da upoznate novu osobu sa kojom ćete poželjeti emotivnu vezu. Provjerite nivo holesterola.

JARAC

Preporuka je da povedete računa o svojim finansijama jer ako budete skloni prekomjernim troškovima može doći do problema. Nije vam lako da dođete do pomirenja sa partnerom koji je tvrdoglav. Smanjite unos alkohola.

VODOLIJA

Pokušajte da se bavite samo uobičajenim obavezama jer je dan nepovoljan za veće promjene ili važne poslove. Voljena osoba je pokazala da je povrijeđena i da ne želi da nastavi vezu sa vama. Povedite računa o osjetljivoj koži.

RIBE

Nestrpljivi ste jer ne možete da ostvarite sve svoje planove u trenutku u kom ste vi zamislili da treba. Niste zadovoljni jer je komunikacija sa partnerom promjenljiva. Osjećate se kao da se vrtite u začaranom krugu. Pad imuniteta je moguć.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR