Jutarnji seks podiže energiju

267

Naučnici su otkrili da seks ujutru djeluje bolje od pet šoljica kafe, a jedan položaj je naročito efikasan za dobro raspoloženje.

Jutarnji seks podstiče rad krvotoka, a time i produktivnost i zadovoljstvo. Zbog toga je akcija ispod pokrivača ujutru veoma zdrav način početka dana.

S obzirom na to da se još nismo razbudili i ne želimo pretjeranu “gimnastiku”, položaj “creme brulee” je idealan.

Malo napora, puno zadovoljstva

Ovaj položaj nudi mogućnost za duboku penetraciju, sličan je klasičnom “psećem stilu”, ali za to ostajemo da ležimo u položaju kašike.

Podignete ruke iznad glave te savijete noge – neka ne leže jedna na drugoj, nego neka budu lagano razmaknute.

Muškarac vas može svojom nogom obuhvatiti uz bok, a donja noga će mu ostati ispružena. Tako vas može držati za kukove i prodreti u vas. Za vrijeme seksa može vas maziti rukama po tijelu. Ovaj položaj je vrlo seksualno intenzivan, a ne morate se previše fizički naprezati. A to zapravo čini seks ujutro još boljim.

Djeluje bolje od kafe

Kad se krećemo, podstičemo proizvodnju hormona sreće – što se takođe dešava i za vrijeme seksa. Zato je dobra volja na poslu sigurna, a stres i dosadne kolege neće vam (toliko) smetati. Naučnici su takođe otkrili da seks ujutro djeluje bolje od pet šoljica kafe – stoga se preporučuje ponekad izostaviti kafu, te radije isprobati “creme brulee”.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR