Fudbalski festival za gradnju novog stadiona u Prijedoru

333

Treći međunarodni dječiji fudbalski festival “Trofej Urije Prijedor 2018” u kome učestvuju pioniri i predpioniri održaće se po prvi put od 10. do 12. avgusta.

Organizator ovog međunarodnog sportskog događaja Slaviša Kralj (FK “Radnik Urije”) rekao je da je motiv ove organizacije početak gradnje stadiona na Urijama a ujedno i dobra uvertira za obilježavanje 100 godina fudbala u gradu Prijedoru koje je na programu naredne godine.

– Želja mi je da turnir postane tradicija jer karakter događaja je međunarodna saradnja klubova i dizanje fudbala na veći nivo u Prijedoru – rekao je Kralj.

Mnogi od učesnika su klubovi koji su velikani fudbala, a na turniru će učestvovati 15 klubova Dinamo Zagreb (HR), Crvena Zvezda (SRB), Olimpija Ljubljana(SLO), Spartak Subotica(SRB), Rabotnički Skoplje (MKD), Domžale Ljubljana (SLO), FK Sloboda Tuzla (BiH), FK Borac (BiH), FK Krupa (BiH), FK Radnik Urije (BiH), FK Kozara Stars Gradiška (BiH), FK Sloboda Bubamara Novi Grad (BiH).

Utakmice su na programu u petak od 17.30 časova, subotu od 10 do 13 časova zatim od 17 do 19 časova i u nedelju kad se igraju polufinale i finale od 10 do 18 časova nakon čega slijedi dodjela medalja, priznanja i pehara.

Utakmice će se igrati u Prijedoru, Novom Gradu i Krupi na Vrbasu, a sudiće sudije Gradskog fudbalskog saveza Prijedor.

Završnica turnira će se igrati u nedjelju 12. avgusta 2018. na stadionu Fudbalskog kluba Krupa, u Krupi na Vrbasu

Medijski pokroviteljiturnira su ELTA TV, portal SrpskaCafe, Kozarski vjesnik i Sportski žurnal.

Partneri projekta su pored grada Prijedora i Gradski fudbalski savez, Fudbalski savez Prijedor i Novi Grad, Područni fudbalski savez, Fudbalski savez RS, DOO Euroeko tim Krupa na Vrbasu, Turistička organizacija Prijedor, Models by Jelena G.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR