Znakovi da vaša ljubav nije kao prije

381

Nekada je nemoguće završiti vezu iako smo prilično sigurni da je došao kraj. Ljubav se u jednom periodu može pretvoriti u sažaljenje i tako nas navesti da ostanemo u nesrećnom odnosu.

Iako vas vrijeme uloženo u vezu može natjerati da je pokušate spasiti, kad ljubav nestane, samo je pitanje trenutka koliko će veza opstati. Budući da to ne primijetite na vreme, donosimo vam nekoliko znakova koji će vam pomoći da shvatite kako “onog nečega” više nema.

Ne smeta vam ako se ne čujete sa partnerom

Kada ste u zdravoj vezi, komunikacija s partnerom je nešto što očekujete i volite. Ako ste došli do faze u kojoj vam je svejedno što komunikacije nema, više niste onako zaljubljeni kako mislite.

Prijateljima se stalno žalite na partnera

Žaliti se prijateljima na partnera je u potpunosti normalno, ali ako to radite češće nego prije, nešto u vašoj vezi ne funkcioniše kako treba.

Ne uživate u partnerovom društvu

Ako ste zaljubljeni u nekoga stalno želite biti s tom osobom, pa ako ste došli do faze u kojoj vam treba više prostora nego obično, možda imate problem.

Ako se više ne smijete zajedno i ne uživate u blizini te osobe, vrijeme je da razmislite o vezi.

Od svega vas najviše nervira upravo vaš partner

Svaki par ima svojih dobrih i loših dana, ali ako vas lako ljuti svaki postupak vašeg partnera, čak i kada nije napravio ništa loše, to nije dobar znak za vašu vezu. Trenutak je da se zapitate želite li to stvarno.

Osjećate olakšanje kada partner ne želi ići negdje sa vama

Svi mi ponekad ne možemo pratiti partnera na neki važan događaj ili propustimo važan dejt sa partnerom i normalno je da druga osoba tada bude malo razočarana. Ali ako vam je postalo svejedno jeste li zajedno ili ne, to je znak da vaša veza i ljubav nisu jaki kao prije.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR