Igi Azalea ruši rekorde: Za dva sata 10 miliona lajkova

694

Igi Azalea svakako nije stidljiva djevojka, a to je pokazala i najnovijim objavama na Instagramu, na kojima pozira samo u cipelama i čarapama.

Ove fotografije za samo par sati su prikupile 11,5 miliona lajkova, čime je pjevačica oborila novi rekord na društvenim mrežama.

Riječ je, kako se kasnije, pokazalo o reklamnoj kampanji za jednu od najvećih onlajn prodavnica, koju obožavaju slavni. Savršeno izvajano tijelo, i reklama bez riječi, izazvale su revoluciju u onlajn marketingu, piše Blic.

Njene fotografije komentarisale su i šerovale mnoge poznate zvijezde, među kojima je i Paris Hilton koja je oduševljena izgledom slavne pjevačice.

Igi, koja uvijek igra na kartu seksepila, prošle godine bila je pod lupom javnosti zbog očiglednih plastičnih operacija. Prozivali su je zbog liposukcije, silikona u zadnjici, korekcija na licu i grudima. Ona je samo potvrdila da je imala korekcije na grudima, a da je sve ostalo produkt njenog napornog rada.

– Ja mnogo moram da radim na svom tijelu. Imam tako tanak struk, ali zato nikada ne mogu da jedem ono što stvarno želim – rekla je Igi.

U velikom intervjuu koji je dala Vogu, željela je da pošalje poruku djevojkama.

– Važno je da zapamtite da ne možete sve da promjenite. Nikada ne možete da budete savršene – rekla je.

I da, djevojke koje žele da izgledaju kao ona, treba da znaju da ipak iza njenog tijela stoji armija plastičara, nutricionista, fitnes trenera i da upravo savršena Igi nije izgledala tako na početku karijere.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR