Horoskop za 13. jun: Bikovi euforični

652
Foto: Pixabay

Pred nama je dan pun iznenađenja za većinu znakova. Ovna očekuje poslovni uspjeh, a Rak će dobiti novog udvarača.

Ovan

Novi poslovni susreti ispunjavaju vaša očekivanja i ostavljaju dovoljno prostora za zanimljive kontakte, koji mogu da unaprijede vašu poziciju. Novi uspjeh djeluje kao veliki podsticaj u daljoj saradnji, ali i na pozitivan rasplet događaja u privatnom životu. Važno je da se prepustite emotivnoj vezi bez opterećenja.

Bik

Vaši poslovno-finansijski ciljevi se razlikuju u odnosu na zajedničke interese. Moguće je da to postaje tema o kojoj se priča u negativnom kontekstu. Ponekad je teško utvrditi pravila ponašanja ili ko prolazi kao pobjednik u poslovnom dijalogu. Nema razloga da se ponašate suviše euforično pred partnerom.

Blizanci

Nesporazumi koji vas prate u društvu saradnika, uglavnom se svode na pravilnu procjenu poslovnih prioriteta. Svako od saradnika želi da zauzme što bolju poziciju, koja garantuje novi poslovni uspjeh ili prestiž na društvenoj ljestvici. Ponašate se previše izbirljivo i zahtjevno pred partnerom ili udvaračem.

Rak

Pažljivije analizirajte nečiju priču i biće vam jasnije neke poslovne dileme sa kojima se suočavate. Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite zanimljivu ideju koja ukazuje na potencijalni dobitak. Potrebno je da stvorite bolje uslove za svoju. Novi udvarač može donijeti euforično raspoloženje kod vas.

Lav

Imate dobre poslovne ideje i nudite korisna rješenja, međutim možda neko ne želi u potpunosti da se povinuje pred vašim zahtjevima. Suviše ste temperamentni da biste prećutali sve ono što mislite. Budite pažljiviji u susretu sa saradnicima koji podrivaju vaš poslovni status. Potrebni su vam bolji kriterijumi.

Djevica

Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali na kraju dobijate samo djelimične rezultate. Neko osporava vašu ulogu i ne želi da vas sasluša. Ipak, sačuvajte prisebnost duha i izbjegavajte novu raspravu. Obratite se bliskoj osobi za utjehu i emotivno razumijevanje koje primjećujete da vam nedostaje enormno.

Vaga

Stalo vam je da svoje profesionalne sposobnosti potvrdite u različitim situacijama, ali nemate dobar uvid u sve aktuelne događaje na poslovnoj sceni. U odnosu sa saradnicima važno je da uspostavite nova poslovna mjerila i pravila ponašanja. Ukoliko osjećate emotivni nemir, nemojte napadati svog partnera.

Škorpija

Vaš uspjeh može da se tumači na različite načine. Budite mudri, važno je da svoj uspjeh usmjeravate ka zajedničkim ciljevima. Nemojte dozvoliti da se sukobljavate sa saradnicima zbog različitih poslovnih interesa. Djelujete raspoloženo za nove emotivne izazove ili za neku romantičnu zabavu u dvoje.

Strijelac

Budite dovoljno promišljeni i hrabri kako biste pravilno riješili neke nove dileme. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije sa namjerom da ostavite pozitivan utisak na poslovne partnere i osobu koja ima bitan uticaj na vaše interese. Djelujete pomalo uznemireno zbog novih emotivnih dešavanja.

Jarac

Nema potrebe da dajete zvanična obećanja, naročito ako vas neko uporno nagovara da prekoračite svoja poslovna ili saradnička ovlašćenja. Obaratite pažnju na nove informacije ili na potpisivanje dokumenata. U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate, nego da se osvrćete ka nečem nepostojećem.

Vodolija

Nečije riječi možda djeluju suviše intrigantno, ali na vama je da kontrolišete svoja osjećanja i da se distancirate u odnosu na događaje koji narušavaju vašu psiho-fizičku ravnotežu ili koncentraciju. Morate pažljivije birati pouzdane saradnike. Ponekad stvari posmatrate iz “ružičaste perspektive” i time griješite.

Ribe

Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao veliki gubitak, već više kao dobar podsticaj za buduće poslovno-finansijske planove. Preuzmite ličnu odgovornost, samo za posao koji držite pod svojom kontrolom. Povremeno djelujete uznemireno ili nesigurno, ali za razliku od vas partner tačno zna šta želi.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR