Gibonni vas poziva na OK Fest! (VIDEO)

434
IslBG

Sigurno najveća regionalna zvijezda, Zlatan Stipišić Gibonni ove godine dolazi na Tjentište. U nastupu ovog briljatnog splitskog kantautora uživaćemo druge festivalske večeri, tj. 7. jula.

U nedavnom druženju Gibonni je sa nama podjelio očekivanja od ovog nastupa, te iskoristio priliku da publiku pozove da zajedno uživaju 7. jula u NP Sutjeska. Gibonni je poručio da se cijela njegova ekipa veseli nastupu na Tjentištu i obećao ono što je na njegovim nastupima ustvari i zagarantovano.

– Biće super!!

Za odličnu atmosferu iste večeri na Tjentištu uz Gibonnija će se pobrinuti Jinxi i Letu štuke. Zagrijavanje drugog festivalskog dana u dnevnoj varijanti prepušteno je programu Back to roots koji nam na OK Summer Stage donose: DJ Umbo i Audio InFunktion. Za najvjerniju festivalsku publiku OK kampere, stajanja nema, jer nastavak slijedi na Sensation OK stage-u uz Atheist Rap i Obojeni program.

Nakon završetka večernjeg programa na Jägermeister main stageu vraćaju se u kamp gdje ih do svitanja čeka odlična zabava na OK after party-ju uz Gileta – EL. Orgazam i Mika the Kawiar.

Paketi za boravak u OK kampu još uvijek su dostupni, a podsjećamo vas i na specijalnu OK AKCIJU koja važi do sutra (15.06), a ista podrazumjeva uživanje za 5 osoba u festivalskim sadržajima po cijeni 4 paketa.

Paket “OK kamp prijatelj/OK kamp + ulaznica” 4 + 1 gratis = 140,00 KM.
Paket “OK kamp prijatelj/ OK kamp + ulaznica + prevoz” 4 + 1 gratis = 280,00 KM

Sve o aktuelnoj akciji i paketima ponude za boravak u OK kampu, potražite klikom na OK FEST.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR