Iz kuće potpredsjednika Ustavnog suda ukradeno 70 000 KM

1186

Policija traga za lopovima koji su juče u Novom Gradu opljačkali porodičnu kuću potpredsjednika Ustavnog suda BiH Zlatka Kneževića.
Tom prilikom su ukrali su ukrali novac i nakit u vrijednosti od približno 70 000 KM. U PU Prijedor saznajemo da je provalu 15. maja prijavila Kneževićeva supruga supruga Snježana, koja je i vlasnica kuće.

– Policijski službenici izvršili su uviđaj kojim je utvrđeno da je nepoznati izvršila u kuću provali pomoću podesnog alata i fizičke snage. Tom prilikom iz unutrašnjosti kuće je ukrao pištolj, novac u različitim valutama, te zlatni i srebreni nakit. Materijalna šteta je procijenjena na 70 000 KM – navode u PU Prijedor.

Niko zasada nije uhapšen ili osumnjičen za ovu pljačku, koja je kvalifikovana kao teška krađa. O svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Prijedoru i u toku je rad na identifikovanju i pronalasku izvršioca.

Zlatko Knežević je potvrdio da mu je kuća opljačkana. Detalje nije mogao da komentariše i samo je kratko naveo da ne vjeruje da je provala na bilo koji način povezana sa funkcijom koju obavlja, te da je najvjerovatnije riječ o čistom koristoljublju.

O. Matavulj

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR