Prijavite se na kasting za Nivea BiH Fashion Week

806

Jubilarni 40. Nivea BiH Fashion Week najznačajniji modni događaj u BiH počinje 22. aprila u Kongresnom centru novootvorenog hotela Hills na Ilidži.

Modne revije će trajati tri dana, kada će svoje kolekcije predstaviti najpoznatiji kreatori i modne kuće BiH scene, kao i brojni gosti iz inostranstva.

U toku su online prijave za modele koji ispunjavaju sljedeće uslove: djevojke iznad 174 cm visine i mladići iznad 184 cm visine, u dobi od 16 do 26 godina.

Prijave su otvorene do 20. aprila, a zainteresovani modeli se mogu prijaviti tako što “lajkujete” Fejsbuk stranicu Modna agencija Abc Models i da “zapratite” instagram profile Abc Models Mgmt International te da pošaljete svoju fotografiju isključivo u Inbox na Fejsbuk uz svoje podatke (ime i prezime, datum rođenja, mjesto rođenja, visina, težina, i broj telefona).

Abc Models Management International, kao profesionalna agencija s najdužom tradicijom u BiH, pored što organizuje modne događaje, promocije, revije i reklamne kampanje, pruža izuzetne usluge, uključujući komercijalni i fashion modelling, marketing poznatih modnih brandova, PR i razvoj modnih brendova, TV produkcije, obuke za modele, zastupnik je i mnogobrojnih svjetskih modelling takmičenja.

Danas modeli agencije Abc Models šetaju svjetskim pistama u Italiji, Kini, Turskoj, Engleskoj, Americi, Austriji, Njemačkoj, Indiji i predstavljaju najprestižnije modne marke.

Takođe, modna agencija Abc Models Management International, dobila je 2015.godine priznanje u Ženevi kao najbolja model management agencija u Istočnoj Evropi. Prijavite se, i budite dio najiščekivanijeg modnog dešavanja u našoj zemlji, i budite primjećeni od inozemnih scouta koji iz sezone u sezone posjećuju našu sedmicu mode.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR