Mužu Nataše Bekvalac određena zabrana prilaska na mjesec dana

346

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je Luki Lazukiću udaljenje iz stana do 30 dana i zabranu prilaska i komunikacije sa suprugom, pjevačicom Natašom Bekvalac, zbog sumnje da ju je pretukao u noći između petka i subote.

Te hitne mjere, Lazikuću je izrekao sudija za prethodni postupak na prijedlog Prvog osnovnog tužilaštva, a u skladu sa novim zakonom za sprječavanje nasilja u porodici, rekla je za Tanjug portparol tužilaštva Aleksandra Đenadić.

Kako je navela, te mjere mogu da traju do 16. maja.

Napomenula je da tužilaštvo još čeka krivičnu prijavu policije, nakon čega će biti zakazano saslušanje Lazukića i Bekvalčeve, kao i bebisiterke koja se te noći našla u njihovom zajedničkom stanu.

Tužilaštvo će pribaviti i medicinsko vještačenje i izvještaj od Centra za socijalni rad, kako bi se utvrdilo da li je kod ovog para i ranije bilo slučajeva nasilja.

Lazukić i njegova supruga su u subotu, poslije incidenta, po nalogu tužilaštva ispitani u policiji, kada su njemu izrečene mjere zabrane prilaska žrtvi i udaljenje iz stana do 48 sati, a koje je sud produžio na prijedlog tužilaštva.

Natašu Bekvalac je suprug pretukao u noći između petka i subote. Bekvalčeva se porodila prije nešto više od mjesec dana.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR