Golišava žena funkcionera i modeli pozivaju Ruse na izbore? (FOTO/VIDEO)

904

Provokativna fotografija žene regionalnog zamjenika okružene golišavim modelima predstavlja najnoviji potez kako bi se Rusi podstakli da izađu na predsjedničke izbore u nedjelju.

Na slici koja je privukla pažnju medija, Julija Djaltova pozira u društvu osam golih modela, čija naga tijela natkriva natpis na kojem piše: “Mi idemo na izbore”.

Na fotografiji koja je objavljena na društvenim mrežama pisalo je “Vidimo se na glasačkim mjestima”.

Julija je supruga Aleksandra Djaltova, predsjednika partije Ujedinjena Rusija i vladajućeg poslanika u lokalnoj skupštini Arkhangelska.

– Sve ove žene su drugačije, bave se različitim poslovima. Jedna je inženjer, druga profesorka, treća fitnes instruktorka. Željele smo da učinimo ovaj svijet malo ljepšim i našu zemlju boljom i pokazale smo da različiti tipovi ljudi treba da budu zainteresovani za budućnost – rekla je Djaltova novinarima objašnjavajući da njen suprug nije ljubomoran ni posramljen zbog ovakvog poteza.

Ovo nije prva provokativna kampanja. Nedavno se pojavila i serija stikera koju je objavio magazin “Maksim” za aplikacije za čet u kojoj žene na provokativan način zavode muškarce i podstiču ih da izađu na glasanje. Takođe, rusko izdanje magazina objavilo je foto-set provokativnih modela koje odlaze na izbore.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR