Derventa ostaje prijatelj trke “Beograd – Banjaluka”

481

Biciklistički karavan 12. trke “Breograd – Banjaluka” i ove godine proći će kroz Derventu, dogovoreno je na sastanku načelnika opštine Milorada Simića i direktora trke Vladimira Kuvalje.

Simić je naglasio da mu je drago što će stanovnici grada na Ukrini imati priliku da vide neke od najboljih biciklista svijeta i što jedna od najrazvijenijih opština u Republici Srpskoj može da pomogne organizaciju trke.

– Ovakve događaje podržavamo sa zadovoljstvom. Nije mala stvar kada kroz vaš grad prođe 150 biciklista i još nekoliko stotina ljudi u pratnji. Želimo da se Derventa razvija u svakom smislu, a ovo je odlična prilika za turističku promociju. Čestitam organizatoru ulazak u prvu kategoriju i vjerujem da će kao i svake godine trka biti na visokom nivou – rekao je Simić.

Kuvalja se zahvalio načelniku opštine i istakao da je i onako odlična saradnja sada podignuta na viši nivo.

Biciklistička trka “Beograd – Banjaluka” na programu je 28. i 29. aprila. Start prve etape je u Beogradu, a cilj u Bijeljini ili Brčkom. Drugi dan karavan će startovati u Tesliću, te preko Tešnja, Doboja, Dervente, Prnjavora i Laktaša stići do Banjaluke.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR