Horoskop za 7. decembar: Loš dan za Strijelca

727

Ovan dominira, Ribe imaju tajnu ljubav…

Ovan

Posao – Osjećate snažnu potrebu da dominirate na poslu i u svom poslovnom okruženju. Ponekad ste naporni i teški.

Ljubav – Imate snagu da se borite sa izazovima i izuzetnu stvaralačku moć. Ne navaljujte na partnera silom ako želite da doživite lijepe trenutke.

Zdravlje – Dosta dobro.

Bik

Posao – Iskoristite pravi trenutak da ostvarite poslovnu ideju, nema sumnje da ćete uspjeti. Pošto sreća obično ide u kompletu sa ambicijom.

Ljubav – Pod uslovom da ste usamljeni, izlazite što više i družite se. Momenat za novu ljubav upravo je nastupio.

Zdravlje – Brinete o svojim hormonima.

Blizanci

Posao – Pošto posjedujete pojačane mentalne sposobnosti, sigurno ćete izbjeći opasnost od prevare. Zbog toga sve što treba provjeravajte.

Ljubav – Slobodne trenutke provodite baveći se stvarima koje volite. Tako ćete najbolje da se snađete u društvu. Strijelci su dobitna kombinacija.

Zdravlje – Nervoza vas baš opterećuje.

Rak

Posao – Kratak predah koristite da napunite baterije, jer su pred vama novi životni okršaji. Imaćete posla preko glave. Opterećeni ste.

Ljubav – Trenutno su prijatelji i ljubav zaslužni za stanje sreće i lijepog izgleda. To je lijepo čuti, a i vidjeti Vas.

Zdravlje – Problem sa žuči, slezenom.

Lav

Posao – Vodite računa o tome da ne istrošite sve adute. I dalje ste pod utiskom izvjesnih događaja. Niste se nadali da će stvari krenuti dobro. Zbog toga pazite na odluke.

Ljubav – Imate vremena za sve, pa i za ljubav. Širite je na sve strane u tolikoj mjeri da ste postali pravi rasipnik.

Zdravlje – Odlično.

Djevica

Posao – Nervoza je prateće osjećanje. Pokušajte da na nju ne obraćate pažnju, već se okrenete poslu i stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo.

Ljubav – Budite tolerantniji, ne precjenjujte svoje mogućnosti. Dovoljno ste zavodljivi da možete da se izborite za svoje mjesto pod suncem.

Zdravlje – Čuvajte kičmu.

Vaga

Posao – Pred vama je uspješan dan. Osjećate se dobro i želite da takvo stanje podijelite sa najbližima.

Ljubav – Pošto pripadate jednom od najnesebičnijih astroloških znakova, umijete da dijelite i dobro i zlo sa okolinom. Posebno ste uspješni u ljubavi.

Zdravlje – Manji problem sa migrenom.

Škorpija

Posao – Vaša samouvjerenost i vaše samozadovoljstvo smeta okolini i svim saradnicima na poslu. Pokušajte da se spustite na zemlju.

Ljubav – Pravite sami sebi problem u braku. Konkurencija nije dobra već dopunjavanje. Ono što Vi ne znate druga strana zna.

Zdravlje – Radiklano mijenjajte stil života.

Strijelac

Posao – Period lakoće i optimizma smjenjuje se sa nezadovoljstvom i kompleksima. Prikrivate lažnu sliku koju o sebi stvarate pred drugima.

Ljubav – Posao ne smije da osjeti vaše slabosti, ali zato porodica može. Ona je odličan ventil za pražnjenje. Čuvajte svoj dom, kuću.

Zdravlje – Nervoza.

Jarac

Posao – Posao vam je najvažniji baš danas. Imate priliku da zaradite više nego vam treba. Mjesec i Uran su u egzaktnom trigonu. Odlično za privatan posao.

Ljubav – Emotivno držite sve u svojim rukama. Posebno vas raduje činjenica da ste uspjeli da stavite pod kontrolu sebe. To je u čitavoj stvari bilo najteže.

Zdravlje – Srce i kičma.

Vodolija

Posao – Brzoplete odluke. Mjesec u Lavu od vas traži da radite sa nekim iz vatrenog sazvežđa. Oni mogu da vas usmjere.

Ljubav – Niste oduševljeni da partner dominira. Ali kada je to neki Lav ili Strijelac onda sigurno imate razloga da ih poslušate.

Zdravlje – Dosta dobro.

Ribe

Posao – Ribe biznismeni mogu očekivati poslovni uspjeh. Još ukoliko se bave trgovinom, turizmom, ugostiteljstvom. Biće povoljnih aranžmana, novca.

Ljubav – Dobar dan za tajne veze. Ali ništa posebno i trajnije. Ovo je više neki takoreći prolazni dan.

Zdravlje – Loš stomak, metabolizam.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR