U kakvoj predigri uživaju horoskopski znakovi?

455

Svaki hororskopski znak ima svoj specifičnosti, a izuzetak od toga nije ni spavaća soba.

Ovan

Kako bi pobjedio dosadu, Ovan neprestanu žudi za izazovima. Nove poze, mjesta i tehnike će ga držati uzbuđenima i zainteresovanim. Voli direktan pristup, previše priče će ga udaljiti. Ipak, neće biti na odmet ako ćete direktno pričati šta mislite raditi sa Ovnom, ali onda to morate i napraviti.

Bik

Jako je senzualan i uživa u opuštenom pristupu. Mekane čaršavi, ukusna hrana i opuštena atmosfera će probuditi njegova čula. Bika ni slučajno nemojte požurivati. Dobra masaža vrata i ramena će svakako pomoći.

Blizanac

Ne mogu odoliti dobrom stilu i inteligenciji. Trendi i zabavna atmosfera će privući i zadržati njegovu pažnju. Dobar humor u krevetu je za njih najbolja predigra. Gledanje ili čitanje erotičnog sadržaja, uz maženje, će probuditi želju za seksom.

Rak

On je vječni romantik. Uživa kada izražavate žudnju za njim. Pjesma o vašoj vezi ili poseban provod na dan kada ste se upoznali će probuditi strast. Rak obožava hranu, zato će pripremljeni obrok u ugodnoj atmosferi, po mogućnosti negdje uz vodu, biti savršena predigra.

Lav

Lav žudi za pažnjom i izražavanjem ljubavi. Predigra u obliku fine večere, odlaska u bioskop ili pozorište će biti pun pogodak. Lav je jako kreativan, zato se potrudite oko kreativne predigre kako biste probudili njegovu strast.

Djevica

Djevica ima svoju zločestu stranu koja dolazi na vidjelo kada je jako uzbuđena. Suptilno zavođenje i dodiri su ono što Djevicu pali. Fina i zdrava večera takođe neće biti naodmet ako želite Djevicu u potpunosti raspametiti.

Vaga

Vagu ćete uzbuditi emocijama. Nešto što joj izaziva intelekt će probuditi i njen interes. Vagu privlači šarm i ljepota, zato se potrudite da ambijent bude ugodan i kreativan. Takođe ne zaboravite na višesatno razgovaranje i zadirkivanje.

Škorpija

Samo nebo je granica kada je u pitanu predigra sa ovim senzualnim znakom. Dobar striptiz će vjerovatno biti sasvim dovoljan. Ako su u žurbi, seks na brzaka će biti odlična opcija. Ako ste u krevetu sa Škorpiom, svakako istražite njegovu zanimljivu seksualnost.

Strijelac

Predigra je zabava i avantura. Budite duhoviti u krevetu, ali i van njega. To će ga definitivno zainteresovati i zabaviti. Seks na javnom mjestu obožava jer to budi njegovu divlju stranu. Istražite neobična mjesta i uživajte u neobičnom i uzbudljivom seksu sa Strijelcem.

Jarac

Kada se riješite njihove rezerviranosti, otkrićete njihovu strastvenost. Vole divlji seks, obično bez romantike i suptilnosti. Opuštena atmosfera će ih uzbuditi, a uvijek su za seks na otvorenom jer to budi njihovu najdublju i najskriveniju strast.

Vodolija

Voli da eksperimentiše. Egzotična predigra, kao što je tantrički seks, će probuditi njegov um i tijelo. Erotične igračke, filmovi i priče će ga zaintrigirati. Kako je Vodolija društveni tip, nemojte se začuditi ako ga uzbude priče o seksualnom životu drugih ljudi.

Ribe

Kostimi i igre različitih uloga će probuditi njihovu maštu i pretvoriti ih u pravu seksualnu zvijer. Takođe će dobro doći opuštanje u toploj kupki ili maženje uz more jer ćete time rasplamsati njihovu žudnju za seksom.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR