Partizan: Navijači, ne idite u Elbasan i Kijev!

2286

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da je iz bezbjednosnih razloga donijeta odluka da na utakmicama protiv Skenderbega u Elbasanu i Dinama u Kijevu ne bude gostujućih navijača i pozvao svoje pristalice da ne idu sa obilježjima individualno u Albaniju i Ukrajinu, jer bi tako mogli da nanesu dodatnu štetu klubu.

Ističe se da je ova odluka donijeta na osnovu procjena o bezbjednosti svih nadležnih službi koje su ove utakmice svrstale u grupu utakmica visokog rizika.

– U skladu sa tom odlukom, obavještavamo naše navijače da FK Partizan neće vršiti distribuciju i prodaju karata za sektor za gostujuće navijače za utakmice u Kijevu i Elbasanu. Isto tako, molimo sve naše navijače da ne pokušavaju da individualno nabave karte za navedene utakmice, jer prisustvom u obilježjima Partizana mogu samo da pogoršaju šanse kluba za daljim plasmanom, imajući u vidu da smo već pod uslovnom kaznom i da nas svaki sljedeći incident može skupo koštati, potencijalo čak i izbaciti iz evropskih takmičenja – navode iz Partizana.

Napominjemo da teškog srca pristajemo na poštovanje ove odluke koja nas lišava najvažnije podrške koju naš klub ima, naših navijača, ali su svijest da bi i najmanji incident mogao da košta klub i želja da nas bude što više na proljeće u Evropi, prevladali, kaže se u saopštenju.

Partizan u četvrtak gostuje Skenderbegu u Elbasanu, a duel sa Dinamom iz Kijeva na programu je 7. decembra.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR